Velkommen til Det Gamle Hotels B & B

Jeg Ønsker Dig/Jer et dejligt ophold her på, et før værende Kro og Hotel samt gæstgivergård.

Men nu et Bed & Break fast.

Her i de gamle bygninger er der noget for alle sanserne, der hersker en virkelig god atmosfære, med knagende gulve, nostalgiske og hyggelige værelser. Kaglende høns i haven, og haven der er stor or rummer hyggekroge og bålplads. En hyggelig Gårdhave med en lille sø og fisk, samt kroge hvor man kan side og hygge sig.

Historiske bygninger

Det Gamle Hotel, har en spændende historie bag sig. Bygninger er fra 1800 tallet, så kunne væggene tale havde de meget at berette.

Kro Mutter, som også var Hotellets kogekone, havde travlt med alle de indendørs aktiviteter og holde styr på personalet og Kro fatter der havde de udendørs arbejde, gik rundt med sin ledervest og kasket på skrå samt piben i mund vigen, begge sørgede for at alle gæsterne havde det godt og ikke mindst, at de fik noget godt at spise. En øl sammen med stamgæsterne, det var der altid tid til.

I Fest Salen er der gennem tiden, blevet holdt mange fester og gilder. Danset til afdansningsballer, set film, når den omrejsende biograf kom til Byen. På scenen er der blevet spillet dilettant og teater helt tilbage i 1932. På scenens mellemvæg ses der overalt autografer og årstal fra de forskellige amatør skuespiller der var med.

​Så var der lige årsfesten hvor Skærbækfiskerne og Taulov bønnerne fik danset, sunget, drukket og hygget med egnens piger. Skete det at en af fiskerne fik fat i en Taulov pige eller omvendt, endte det næsten altid i et slagsmål. Det var lige lidt Historie herom.


Af Respekt for historien og den unikke atmosfære der er ved stedet her, har jeg forsøgt at bibeholde så meget af Det Gamle Hotel som muligt…..


Jeg har en forkærlighed til det gamle der var engang, de gamle ting samt Antikviteter/loppefund, som i ville kunne finde på værelserne og i butikken.

På værelserne finder Du/I flere ting med priser på. ( Kan købes ) Det er en lille udvalg fra Det Gamle Hotels butik som findes i stueetagen.

Ved de forskellige måltider vil der altid være smagsprøver fra de forskellige specialiteter samt hjemmelavede lækkerrier, falder det i god smag kan Du/I købe det i butikken.


Ligeledes findes der også speciales Øl/ Vin og diverse økologiske safte. Chokolade / Flødeboller. Blomsten kan bestilles som skal med til værtinden.

Følg os på Facebook​

Bestil dit ophold her​

Airbnb

​Bedandbreakfastdanmark.dk

​Det Gamle Hotel

Taulov Bygade 7
7000 Fredericia

CVR: 37655953

Telefon: 

51 29 66 59

E-mail: 

tina@detgamlehotel.dk

Det Gamle Hotel
Taulov Bygade 7
7000 Fredericia